› Advies en training 

Centix levert software oplossingen voor het beheer van materieel, gereedschap en installaties. Of u nu uw intern materieel faciliteert, een verhuurbedrijf bent of een dienstverlener zoals inspectie e/o onderhoudsbedrijf bent; Centix levert totaaloplossingen voor uw organisatie.

Bij die totaaloplossingen hoort vakkundig advies en training aan uw medewerkers. Van onze consultants kunt u verwachten dat zij deskundig en ervaren zijn. We hebben specifieke consultants voor bepaalde branches zodat wij uw taal spreken!

Wij raden u aan om de implementatie van Centix Online door onze consultants te laten begeleiden. Uiteraard kan dat op verschillende manieren en is de benodigde inzet van de consultant erg afhankelijk van de omvang van uw configuratie. Voor veel branches hebben we standaard implementaties en database inrichtingen zodat we de inzet van de consultants tot een minimum beperken.

Daarnaast raden wij voor bestaande Centix klanten aan om een jaarlijks budget op te nemen om een specialist van ons in te huren voor het maken van de ‘volgende stap’. Onze specialisten kennen de laatste ontwikkelingen en helpen u stap voor stap bij de ontwikkeling van uw organisatie.

Helpdesk

Natuurlijk hebben wij een goed bereikbare helpdesk. De helpdesk beantwoordt gebruikersvragen maar is niet uitgerust om u te helpen bij implementatie vraagstukken.

Starten met Centix Basis Online (zonder koppelingen en extra modules)

Wij adviseren u een periode een specialist van Centix in te huren voor de implementatie van Centix. Deze specialist denkt met u mee over uw indeling van het pakket, beantwoordt uw vragen en geeft opleiding. Bij veel klanten met een Centix Online Basis configuratie blijkt 1 à 2 dagen implementatie optimaal te zijn voor de migratie van bestaande data, inrichting, begeleiding en het geven van opleiding aan de gebruikers. Het implementatietraject wordt in overleg met u ingepland.

Voor complexere Centix implementaties

Om ervoor te zorgen dat uw organisatie het maximale rendement uit de software haalt, hebben wij een solide implementatietraject ontwikkeld. Het waarborgen van operationele efficiency en een degelijke implementatie staat daarbij voorop. Na een inventarisatie, volgt een projectvoorstel en een implementatieplan.

Het uiteindelijke succes van uw investering schuilt in het uiteindelijke gebruik. Een belangrijk en niet te onderschatten onderdeel van de implementatie is daarom de training van zowel de standaard gebruikers als de ‘super users’ en/of beheerders. Centix verzorgt deze trainingen op basis van de functionaliteit zoals deze wordt uitgeleverd en op de cases die binnen uw organisatie voorkomen. Zowel tijdens de fase van ingebruikname als daarna, kunt u rekenen op adequate ondersteuning door Centix.