› Centix Gereedschapbeheer 

Centix biedt iedere gewenste oplossing voor gereedschapbeheer: van klein tot groot en van eenvoudig tot complex

Gereedschapbeheer is een belangrijke randvoorwaarde voor een efficiënte en slagvaardige operatie bij installatiebedrijven. Of uw onderneming nu actief is in de elektro- en netwerktechniek, gas- en watertechniek, verwarming en luchtbehandeling of rioleringstechniek. Bij ieder installatiebedrijf komt de focus steeds meer te liggen op kortere respons- en doorlooptijden en striktere kostenbeheersing. Op de juiste tijd en plaats het juiste stuk – goedgekeurd – gereedschap ter beschikking hebben, is hier een belangrijke factor in. Een factor die vraagt om adequaat gereedschapbeheer.

Gereedschapbeheer in drie locatiestructuren

Graag laten wij u kennismaken met de basisprincipes van Centix en een aantal belangrijke nieuwe ontwikkelingen die de efficiency van gereedschapbeheer sterk vergroten en de kosten ervan aanzienlijk kunnen verlagen. Aan de hand van de drie meest voorkomende locatiestructuren kunt u in een notendop lezen welke wensen leven bij installatiebedrijven en hoe Centix deze vorm geeft in software voor gereedschapbeheer.

Persoonlijke uitrusting Projectgereedschap Magazijnen

Modulaire oplossingen van eenvoudig tot zeer geavanceerd

Centix beschikt over een brede ervaring in het oplossen van vraagstukken op het gebied van gereedschapbeheer. Of het nu gaat om een relatief eenvoudige oplossing voor het registreren van gereedschap tot geavanceerde mogelijkheden voor het automatiseren van taken en processen en combinaties met platforms zoals webapplicaties en mobiele toepassingen voor het ‘bestellen’ van gereedschappen.

Het wiel is al uitgevonden, daarom is de software van Centix modulair opgebouwd. In een groot aantal bouwstenen zijn de kennis en ervaring ondergebracht die wij in 15 jaar hebben opgedaan bij installatiebedrijven van klein tot groot in uiteenlopende branches. Dat wil zeggen dat wij naar gelang uw wensen en behoeften de bouwstenen kiezen om voor u een bewezen effectief en zeer eenvoudig te bedienen oplossing voor uw gereedschapbeheer creëren.

Wat kan Centix voor uw gereedschapbeheer betekenen?

Zoals u heeft kunnen lezen krijgt Centix steeds meer mogelijkheden. Wij streven ernaar met onze software steeds meer taken van de gereedschapbeheerder over te nemen en automatisch uit te voeren. De kwaliteit van het beheer is hierdoor sterk te verbeteren, terwijl de benodigde mankracht afneemt.

Echter, Centix is altijd zo groot als nodig en zo klein als wenselijk. Met andere woorden: u bepaalt welke taken u met Centix wilt uitvoeren en op welke manier. Wij configureren vervolgens de bijbehorende standaardmodules tot één oplossing voor uw bedrijf. Een oplossing die overigens altijd uit te breiden is met nieuwe mogelijkheden of aan te passen is op veranderende situaties in uw onderneming.

Wilt u meer informatie over gereedschapbeheer in Centix? Stuur dan een mail naar sales@centix.com of bel 0348 – 471040. Wij helpen u graag verder.