Van demonstratie tot implementatie

Centix levert een totale software oplossing voor het beheer van materieel, gereedschap en installaties.

Van onze ervaren consultants kunt u verwachten dat zij uw medewerkers vakkundig advies en training kunnen geven over onze software.

Bewezen praktische implementatie aanpak

Met onze jarenlange ervaring hebben wij een praktische en efficiënte implementatie aanpak kunnen ontwikkelen. Voor veel situaties hebben wij complete inrichtingen beschikbaar waardoor de implementatie veelal gestandaardiseerd kan worden. Met een duidelijke fasering en een overzichtelijk implementatieplan, welke in samenspraak met de klant wordt gemaakt, weet iedereen waar hij aan toe is.

Progressie door optimalisatie

Na het afronden van de implementatie is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Centix brengt namelijk elke twee weken nieuwe functionaliteit uit. U kunt op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen door onze release notes in de gaten te houden.

Om uw configuratie zo optimaal mogelijk te behouden adviseren wij 1 à 2 keer per jaar een consultant in te huren om u bij te praten over de nieuwste functionaliteiten en de schermen van uw configuratie goed te zetten. Zo blijft u altijd efficiënt gebruik maken van Centix.