Gebruikersdag Midden-Nederland; Laten we samen meer bereiken!

Tegenwoordig is Centix niet meer weg te denken bij de meeste bedrijven, sommige klanten werken inmiddels al een kwart eeuw met Centix! Wat hebben we tot nu toe bereikt? Wat zijn de trends van nu en de toekomst? Met de gebruikersdag laten we meer bereiken willen wij u als klant informeren over onze rol van nu en in de toekomst.
4 februari - Vianen

4 februari 2020 - Vianen

Op 4 februari 2020 organiseert Centix een gebruikersdag voor alle Centix gebruikers. De gebruikersdag zal plaatsvinden in Hotel Vianen te Vianen. Wij heten jullie allemaal van harte welkom van 09:30 tot 16:00 om de gebruikersdag bij te wonen.


Tijdens de gebruikersdag zullen wij u alles vertellen over de recent geïntroduceerde functies, de toekomstige ontwikkelingen en geven wij twee sessies. Ook is er aan het eind van de dag altijd tijd om vragen te stellen aan onze specialisten, zij zullen u te woord staan over alle gebruikersvragen.

Het programma

09:30 - 10:00

Ontvangst

10:00 - 10:30

Laten we samen meer bereiken

10:30 - 11:00

Demonstratie

11:00 - 11:30

Koffiepauze

11:30 - 12:15

Ontwikkelingen Centix Online

12:15 - 13:00

Lunchpauze

13:00 - 14:30

Sessies :
- Veilig werken met Centix
- Major update ordermodule

14:30 - 16:00

Stel uw vragen aan Centix specialisten

16:00

Afsluiting

Demonstratie van recent geïntroduceerde functies

De afgelopen updates zijn er heel wat functionaliteiten in Centix veranderd, van nieuwe schermen en formulieren tot een volledig nieuw inspectiescherm.
Wij laten u graag zien hoe u het meest efficiënt gebruik kunt maken van de nieuwe schermen en hoe u deze zelf kunt instellen.Ontwikkelingen

Ook voor 2020 hebben wij een hoop ontwikkelingen op de planning staan! In een kleine drie kwartier vertellen wij waar onze ontwikkelaars zich mee bezig houden en welke nieuwe functies wij in 2020 verwachten te introduceren. Onder andere zullen wij u vertellen over tracken van materieel met IOT en over onze toekomstvisie van Centix.

Sessies:

Major update ordermodule

In 2016 heeft de ordermodule zijn laatste major update gekregen. De afgelopen maanden hebben wij een grote update voorbereid. Belangrijke wijzigingen zijn:

  • Alleen nog maar een web interface (orders worden in Centix Office niet meer ondersteund)
  • Tariefschema wijzigingen op lopende orderregels worden mogelijk (bijvoorbeeld voor huurvrij zetten)
  • Tariefwijzigingen met ingangsdatum worden mogelijk

Veilig werken met Centix

Hoe om te gaan met het afgeven en resetten van wachtwoorden? U geeft uw klanten inlogaccounts met wijzigrechten, wie is nu eigenlijk eigenaar van de opgeslagen data? Hoe kunt u zien wie er in uw Centix omgeving heeft ingelogd? Wat zijn de pagina’s welke veel bekeken worden? Kan ik zien of er fouten zijn in Centix? Wij duiken graag met u in deze vraagstukken tijdens deze parallelsessie.