› Uitlezen van meetinstrumenten NEN 3140 – voor apparaten 

In Centix Online Basis worden veel meetinstrumenten voor NEN 3140 ondersteund. Het gaat hierbij alleen om apparatentesters en niet om installatietesters. Voor de installatietesters hebben wij per specifiek meetinstrument een werkwijze omdat de installatietesters per fabrikant en type sterk verschillen in functionaliteit. Controleer hier of uw meetinstrument wordt ondersteund.

Centix heeft jarenlange ervaring op het gebied van NEN 3140 bij vele organisaties. Door o.a. de ontwikkeling in goede stickers, RFID en App’s voor mobiele telefoons en tablets kan het keuren tegenwoordig veel efficiënter dan een paar jaar geleden mits u de juiste werkwijze hanteert. Wij leveren randapparatuur zoals scanners maar ook de juiste stickers en RFID tags voor uw toepassing.

Afbeelding: QR-code sticker (2x3 cm, de helft is leeg i.v.m. een folielaag)

Geen administratieve rompslomp!

Door gebruik te maken van de Centix Mobile App en het meetinstrument kunnen alle keuringen op de keurlocatie verwerkt worden. De klant kan gelijk de bijgewerkte gegevens online inzien. Desgewenst kunnen we geautomatiseerd een dag later per mail een tellijst (t.b.v. de facturatie) sturen.

Afbeelding: metingen verwerken in Centix Online

Tijd voor een demonstratie?

Neem contact met ons op en we demonstreren u graag hoe u efficiënt met Centix uw keuringen uitvoert.