› Centix Online Basis, voor € 99,50/ maand

Met Centix kunt u al uw arbeidsmiddelen en installaties beheren, inspecteren en uitlenen. Centix heeft een gratis Centix Mobile App beschikbaar in zowel de Android Playstore als in de Apple Store. Centix Online Basis biedt onder andere:

Extra modules

Centix biedt vele extra modules om totaaloplossingen voor bijvoorbeeld uw verhuur, service organisatie en verkoop te faciliteren. In het moduleoverzicht ziet u een volledige opsomming van de beschikbare modules.

Afbeelding: module verdeling

Implementatie en opleiding

Wij adviseren u een periode een specialist van Centix in te huren voor de implementatie van Centix. Deze specialist denkt met u mee over uw indeling van het pakket, beantwoordt uw vragen en geeft opleiding. Bij veel klanten met een Centix Online Basis configuratie blijkt 1 à 2 dagen implementatie optimaal te zijn voor de migratie van bestaande data, inrichting, begeleiding en het geven van opleiding aan de gebruikers. Het implementatietraject wordt in overleg met u ingepland.

Ingangsdatum en opzegging

Na ontvangst van uw opdracht wordt uw eigen database aangemaakt. De overeenkomst gaat in op de dag dat uw opgegeven contactpersoon de Log-In gegevens voor Centix Online ontvangt per mail.
De minimale contractduur is 1 jaar. Indien u besluit de onlinesoftware op te zeggen hanteren wij een opzegtermijn van 1 maand.

Centix kopen en op uw eigen omgeving hosten

Het is ook mogelijk om Centix aan te schaffen en op uw eigen serveromgeving te hosten. Deze variant komt tegenwoordig niet veel meer voor omdat het over het algemeen geen kosten efficiënte oplossing blijkt te zijn. Maar natuurlijk kunnen er redenen zijn waarvoor u kiest om toch een ‘lokale’ Centix omgeving in te richten.